Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 4 november 2017

Gefeliciteerd met jullie trouwdag

Omdat ik binnenkort een kaartje nodig heb voor de trouwdag van een bevriend echtpaar, heb ik de Less is More Challenge daarmee gecombineerd. Het thema daar van de komende 2 (!) weken is nl. vuurwerk. Dit hoeft niet persé vuurwerk te zijn, als de kleuren maar explosief van het papier afspatten. Ik heb gekozen voor de Birthday Blast set die op zichzelf al een soort van vuurwerk voorstelt en dat heb ik gestempeld in de kleuren Berry Burst en Lemon Lime Twist. De Nederlandse tekst is van Het Scrapbook Atelier.


3 opmerkingen:

  1. Wow, this looks fantastic! I'm not sure if this is one stamp or several stamps combined but either way I love the unique look and all the pretty details! Great use of our fireworks colors. Thanks for joining us at Less is More!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Very beautiful card ! Very original stamp, it makes me think about the Inca motifs ! Love your combo of colours too ! Thanks for sharing and for playing along at Less is More !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Simply wonderful and striking. Great take on the challenge and Thanks for playing at Less is More this week!

    BeantwoordenVerwijderen