Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 6 oktober 2017

The time to be happy is now

Mijn kaartje voor de Liftchallenge is wat later dan gebruikelijk maar dat komt omdat ik het deze week eigenlijk heel druk heb gehad. Maar hier is het dan toch. Deze keer moet je teksten in de vorm van swirls op je kaart verwerken.
Ik heb een SU stempel gepakt uit een oudere set. Zo oud dat ik de naam ervan niet eens meer weet. Daarna heb ik met de flamingo uit de Pop of Paradise het plaatje op de kaart gemaakt en in de swirls nog wat sequins geplakt. Zo kreeg ik een tropisch kaartje.
4 opmerkingen:

 1. Een supergave lift heb je ervan gemaakt Ankie en wat zijn je "swirls" goed gelukt...top.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Such a beautiful card Ankie ;) Viv xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Was dat een swirlstempel of heb je hem zo gebogen? want dan is dat heel goed gelukt! Mooi komt de flamingo er tegen uit! Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker fris je kaartje en de swirls zijn idd erg mooi geworden! Dank je wel voor het meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen