Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 15 juni 2017

Vlindergroet kaarten deel 2

En dit zijn de andere twee kaartjes. Als je ze allemaal naast elkaar legt, zie je dat ze toch allemaal net even een beetje anders zijn. Wel de dezelfde tekst, maar door wat andere kleurtjes en bloemetjes te gebruiken wordt elk kaartje toch weer uniek.


1 opmerking:

  1. Vier prachtige vlindergroet-kaartjes. Schitterend hoe je vier zulke verschillende bloemenveldjes hebt gemaakt. Je zomaar kaartje is een beauty, heel stijlvol.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen