Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 3 juni 2017

Neapolitan ..

Ook geen idee wat dit is?? Gelukkig wordt het uitgelegd op het blog van de Less is More Challenge, want daar is dit het thema van deze week. Het schijnt dat dit in de jaren '70 een hele populaire ijssoort was in Engeland. Gelukkig stond er een kleurenfoto bij en dat bracht mij op het volgende kaartje


Als ik onderstaande inspiratiefoto zie denk ik aan de kleuren Vanille (mijn basiskaart), Blushing Bride en Strawberry Slush (resp. het vierkant en de vlinders) en Chocolate Chip (de tak met vogels).
En omdat het Less is More is, heb ik er verder niets aan toegevoegd.


 

5 opmerkingen:

  1. Beautiful CAS card ! Love how you used all the colours to make this peaceful scene ! A gorgeous design too ! Thanks so much for sharing and for playing along with us at Less is More !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. How pretty! I love the scene you created. The lack of sentiment looks great too -this needs nothing! Thanks for joining us at Less Is More!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Such a pretty card, Ankie! The Neapolitan colours make the scene really stand out and look so eye catching and different. What a super effect, and still perfectly CAS. Thanks so much for playing along with us at Less is More :)

    BeantwoordenVerwijderen