Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 25 april 2017

Voor jou van mij

Een CAS kaartje vandaag met daarop wat lavendel. Deze stempelde ik ook weer op de basiskaart in dezelfde kleur als het cardstock. Op een stukje wit stempelde ik de lavendel in twee kleuren en stanste die uit met een Stitched circle framelit. Deze lavendel komt uit de set Flowering Fields en de tekst komt uit de set Recht uit het Hart.


1 opmerking:

  1. Mooie kaart met het lavendel. Hele lieve kaart voor je moeder, wat een lieve stempel. Je kaart met de vlinders is ook mooi geworden.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen