Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 5 april 2017

Ik denk aan je

Tijdens de zaterdag workshop op 25 maart bij Maaike maakte ik o.a. dit kaartje. Uiteraard stuurde ik dit naar mijn zieke moeder in het ziekenhuis/verzorgingshuis. Ze vond hem heel mooi.
We gebruikten hiervoor de Succulent Garden stempelset en de achtergrond van de bloemen is gemaakt d.m.v. de bellenblaastechniek. Een kommetje gevuld met wat water en flink was afwasmiddel, net zoals je voor je kinderen bellenblaas maakt. Met een rietje blaas je dan een hoop bellen in het bakje en leg je voorgestanste stukje papier op de bellen. (Goed vasthouden). Bekijk de kleuren en herhaal evt. het blazen en het stukje papier op de bellen leggen tot je het gewenste effect hebt bereikt. Daarna even droogblazen met je heattool. Het gebruikte designpapier is bijpassend bij de Succulent Garden stempels.
1 opmerking:

  1. het is het proberen waard met afwas sop. mooie kaart geworden

    BeantwoordenVerwijderen