Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 5 oktober 2016

Wat is ze mooi

Een poosje terug maakte ik al op verzoek van iemand bij ons de kerk een aantal vlinderkaarten met deze tekst erop, maar inmiddels kreeg ik weer een nieuwe bestelling. Als deze tekst maar op de kaart zat en een of meerdere vlinders en niet te vergeten "spetters", mocht ik mezelf verder zelf uitleven. Gebaseerd op het idee van een vorig kaartje, maakt ik deze. De grote vlinder is de Swallowtail van SU en heb ik tweemaal gestempeld en ingekleurd. Vervolgens knipte ik van beide vlinders dezelfde vleugel af en plakte met dimensionals op elkaar. De blaadjes komen uit de Kind a Eclectic set. De tekst heb ik dus zelf op de computer gemaakt en daarna uitgestanst.


1 opmerking:

  1. Zo leuk om de vlinder op deze manier te gebruiken! Ik zag het al vaker bij je, maar zelf nog niet geprobeerd.... Mooie kleuren op dit kaartje!

    BeantwoordenVerwijderen