Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 31 oktober 2016

In een jaar zitten bijzondere momenten ...

Dat is dit keer ook zo bij de Less is More challenge. Daar is de 300ste challenge online gegaan en dus hebben ze bedacht dat het thema Celebrate moest zijn. Daarvoor maakte ik dit CAS kaartje. De tekst vond ik wel toepasselijk: In een jaar zitten bijzondere momenten en dit is er één van. Aan de DT leden van LIM dus ook een hartelijke felicitatie met deze mijlpaal.


8 opmerkingen:

 1. This is stunning, Ankie! The white and neutral colour palette is so sophisticated, and it's a beautiful design. What a lovely card! Thanks so much for sharing with us in our 300th challenge at Less is More :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, echt een prachtige kaart, zo stijlvol. Die bloem blijft echt heel mooi in welke kleur je hem ook gebruikt. Nu even een rondje door je blog maken.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Such a pretty elegant card. Thanks for sharing at Less is More!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een supermooie bloem! Een toepasselijke kaart! Fijne week weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. I'm swooning at your card Ankie, it's so delicate and sophisticated in those neutral tones and a wonderful design too. Thanks for joining in our 300th challenge at Less is More this week. Sarah

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige CAS kaart met subtiele kleuren.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, Ankie, this is gorgeous. What a beautiful creation in these lovely neutrals. Perfect for our challenge and perfectly executed.
  Thanks for sharing with us
  Anita x
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen