Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 4 oktober 2016

Handlettering

Vandaag een tweede kaartje en wel mijn bijdrage voor de Dutch Card Lovers Challenge. Het thema daar is - zoals je in de titel van de bericht al kunt lezen - handlettering. Nu heb ik dat wel eens geprobeerd op een kladje, maar echt mijn ding is het (nog) niet. Maar ik hou ervan om uitdagingen aan te gaan op het gebied van de kaartjes, dus ik heb toch een poging gedaan. Zowel de tekst in het zwarte deel als de tekst onderaan de kaart zijn met de hand geschreven. Met de Petite Petals heb ik wat mooie bloemetjes gestempeld en op de kaart verwerkt.


5 opmerkingen:

 1. Knap gedaan Ankie!! Ik doe het je niet na.....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind het ook lastig, maar wel leuk! En zeker is het leuk om je grenzen eens te verleggen. Mooi is je handletettering, zeker voor iemand die het niet vaak doet! Dank je wel voor het meedoen met DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi zeg witte tekst op zwart, het geeft een schoolbord effect! Bedankt voor het meedoen met de Dutch Card Lovers.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat heb je een leuke manier gevonden om de handlettering toe te passen, hele leuke kaart!
  Bedankt voor het meedoen met DCL.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow gaaf gedaan zeg en wat een mooi handschrift, knap hoor. Bedankt voor je deelname aan DCL.

  BeantwoordenVerwijderen