Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 8 oktober 2016

Droom / dromen

Het thema van de Less is More uitdaging van deze week is droom / dromen. En het moet ook een enkellaagskaartje zijn, dus geen knip- en plakwerk op je kaart. Dat vind ik altijd een hele toer om er dan toch nog iets leuks van te maken. Ik heb er ook een poosje op zitten broeden, totdat ik ineens aan deze tekststempel dacht. Ik heb nog gezocht of ik hem in het Engels had, maar helaas, niet kunnen vinden. Maar ook in het Nederlands is deze tekst mooi toch?
Om toch wat diepte in de kaart te brengen heb ik in meerdere tinten van één kleur gestempeld en de tekst heb ik met behulp van de markers in drie kleuren gestempeld.


De tekst komt van het Stempelatelier uit Dordrecht en de bloemen zijn gestempeld met de Wild about Flowers stempelset van SU. De vlindertjes komen uit de Butterfly Basics set.

12 opmerkingen:

 1. What a lovely sentiment, I just translated it. I love how it's the focal point of your card with the pretty flowers in the corner.
  Thanks for sharing with us.
  Anita x
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een heerlijk luchtige kaart met een zo goede tekst! Fijn weekend weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vergeet ik je helemaal te feliciteren met je "geshowcasde" kaart bij LIM! Van harte'was ook zo'n mooie...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel. Ik was er door verrast, maar ben er uiteraard heel blij mee.

   Verwijderen
 4. So pretty, Ankie! I love the soft colours of the flowers and the eye catching colour changes in the sentiment. Beautiful entry to our dreams theme - thanks for playing at Less is More!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Such a pretty card. Love those wildflowers! Just stunning!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Beautiful, subtle, dreamy and stunning Ankie. Perfectly CAS and one-layer! Great take on the challenge and thanks for playing along with us at Less is More this week. Sarah x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Granny duties have put me hopelessly behind this week!
  I'm sorry I'm so late in visiting!
  This is fab Ankie, what lovely dreamy colours too!
  Thanks so much
  Chrissie
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen