Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 3 december 2015

Sending whishes

Een stijlvol kaartje deze keer. Op een stuk Whisper White heb ik met Marina Mist gesponst vanuit de rechter benedenhoek, zo langzaam lichter naar het midden toe.
Vervolgens met een swirl stempel eveneens in Marina Mist erop gezet. Daarna met Night of Navy een grote en een kleine vlinder gestempeld. De grote vlinder heb ik handmatig uitgeknipt en de kleine heb ik geponst met de bijbehorende pons. Beide vlinderlijfjes voorzien van wat witte pareltjes.1 opmerking:

  1. Prachtige stijlvolle kaart en een hele mooie kleur blauw.
    groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen