Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 28 december 2015

Thema van deze week: werken a.d. hand van een schets

Omdat ik nogal wat schetsen op voorraad heb voor de blogs waar ik DT lid was ben ik voor deze week aan de slag gegaan met de schets die niet meer gebruikt zullen worden omdat de beide blogs ophouden te bestaan. Zonde om niets met die schetsen te doen, dus deze week elke dag een nieuwe schets met uitwerking. Wil jij de schets gebruiken? Ga gerust je gang en doe er iets leuks mee.

De eerste kaart is deze


Het designpapier zijn wat restantjes. Het zilverkoord is van de Wibra, en de eendje komen uit de SU set: Someting for baby. Die heb ik gestempeld in de kleur Hello Honey en met een marker voorzien van een oranje snavel en een zwart oogje.

En hieronder de gebruikte schets:


1 opmerking: