Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zondag 11 oktober 2015

Nature envokes the imagination

En nog een tweede kaartje voor de Less is More deze week. Ik had gisteren al een kaartje geplaatst met het thema herfst, maar terecht kreeg ik van een van de DT leden de opmerking dat ik niet echt een CAS kaart had gemaakt. Dus ik heb een tweede kaartje gemaakt, nu wel met veel witte ruimte.
De stempel komt uit de set Moon Lake van SU en heb ik gestempeld op een gesponste ondergrond in herfstkleuren.


5 opmerkingen:

 1. Gorgeous depth of colour, Ankie. A beautiful scene and I love the faux stitched detail.
  Thanks for sharing with us.
  Anita x
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen
 2. That's one beautiful scene, great inking and blending, superb stamped image and love the masked circle. thanks so much for sharing and taking part.
  Sarah xx
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen
 3. This is gorgeous Ankie, the colour in your circle is simply beautiful!
  Super stamping!
  Thanks so much
  Chrissie
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I'm catching up on my commenting after my hols, sorry to be so late!
  Ankie what a stunning autumnal scene, so evocative
  Thank you for joining us
  Anne
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen