Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 7 oktober 2015

Less is More Challenge

En nog een kaartje voor een challenge. Deze is voor Less is More. Je moest een kaartje maken met de kleur van edelstenen. Heel gaaf want dat zijn over het algemeen vrij harde kleuren. Het was ook even een echte uitdaging voor mij, want ik had geen idee hoe ik dit zou gaan doen. Tot ik door wat op Pinterest rond te struinen ineens het idee kreeg om iets op craft te embossen en daarna met potloden in te kleuren. Deze potloden kreeg ik ooit van mijn moeder (die gebruikte zij niet meer) en zijn eigenlijk voor Pergamano bedoeld. Maar als je de punten wat vochtig maakt, krijg je hele mooie heldere kleuren op craft of zwart. Erg gaaf dus.

Het was niet zozeer de opdracht maar ik heb het bij een one-layer kaartje gehouden. De bloemenrand is uit de stempelset Bordering Blooms van SU en de tekst komt uit de Sassy Salutations.


6 opmerkingen:

 1. Great card for the LIM challenge !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. This is really pretty, what lovely colours!
  Thanks so much
  Chrissie
  "Less is More"

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel mooi en fijntjes!
  Groetjes, Annie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Simply CAS and beautiful Ankie and such and elegant take on our jewel challenge. thanks so much for sharing and taking part.
  Sarah xx
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooh, I've got this border stamp. It looks lovely in these colours.
  Thanks for sharing with us.
  Anita x
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen