Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 7 oktober 2015

Bijdrage Liftchallenge

Goeiemorgen allemaal,

Vandaag een tweede kaartje en wel de bijdrage voor de Liftchallenge van deze keer.
Echt een gaaf kaartje om te liften, je kunt er echt alle kanten mee op. Ik heb ervoor gekozen om een geboortekaartje te maken. Ik heb me laten inspireren door de lay-out maar ook door de warme kleuren van de vlinders. En ik heb zelf gekozen voor een meisjeskaart maar toch met een stoere look door het gebruik van de basiskaart.
De veiligheidsspelden zijn uit de stempelset Something for baby van SU. Het woord baby is van een stans die ik al heel lang in mijn bezit heb en niet meer weet van welk merk deze is.
En voor de volledigheid uiteraard ook nog even het te liften kaartje.


2 opmerkingen:

  1. Je bent weer razend snel! Leuke kaart he?! Vonden wij ook. Je hebt er een mooie lift van gemaakt, en de veiligheidsspelden zijn leuk zeg!
    De baby stans is er volgens mij 1 van Creatable, als ik het goed heb ;-)
    Leuk dat je er weer bij bent Ankie! Dank je wel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Apart die veiligheidsspelden, een erg leuk idee! En een mooie kaart! Lief die kleine hartjes erbij. De babystans heb ik ook en is inderdaad van Marianne Design.Dank je wel voor het meedoen!

    BeantwoordenVerwijderen