Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 30 september 2014

Tekst in de hoofdrol bij de Dutch Card Lovers

Bij de Dutch Card Lovers is de uitdaging deze keer om een kaart of projectje te maken waarbij de tekst de hoofdrol heeft.
Ik heb in dit geval gekozen voor een condoleancekaartje.
De achtergrond heb ik gekleurd dmv de zgn. scheerschuimtechniek. Lekker kliederen maar erg leuk om te doen. Vervolgens een mooie tekst van Joy erop gestempeld en aan de zijkant de tekst gecondoleerd. Slechts 1 klein bloemetje als versiering, want tenslotte is de tekst hetgeen waar het om draait bij deze kaart.


3 opmerkingen:

 1. Wat een mooie kaart met de tekst in de hoofdrol! Altijd lastig om te maken maar in dit geval erg goed gelukt.
  Leuk dat je meedoet met Dutch Card Lovers.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een heel lastige kaart om te maken inderdaad. Jij hebt een heel mooie en stijlvolle kaart gemaakt met een prachtige tekst! Dank je wel voor het meedoen met DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtige kaart, bedankt voor het meedoen met de DCL!

  BeantwoordenVerwijderen