Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 7 mei 2014

Een felicitatie voor onze dochter en schoonzoon

Vandaag is het alweer 5 jaar geleden dat mijn dochter en schoonzoon zijn getrouwd. Dat is natuurlijk een felictatiekaartje van 'moeders' waard, dus heb ik dit kaartje voor ze gemaakt. Als het goed is ligt het al bij hen in de brievenbus.


Met hun eigen huwelijksaankondiging ernaast heb ik een zgn. antwoordkaartje gemaakt. Zij hadden ook een bonte streepjes achtergrond en daar waar bij mij nu de grote harten staan staat op hun kaartje een foto van hen beiden. Daar waar bij mij de felicitatie staat stond bij hen de tekst dat ze gaan trouwen en de datum.
En dat kleine hartje rechts onderin hoor ik je denken? :-) Dat staat voor mij symbool voor hun zoon die nu tweeëneenhalf jaar is.

1 opmerking: