Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 29 april 2014

Once in a lifetime ...

ontmoet je iemand waar je je leven aan geeft en waar je vervolgens een hele tijd mee getrouwd bent. Dat verdient toch een kaartje niet waar?
Van Maaike mocht ik een - inmiddels niet meer verkrijgbare - stempelset van SU lenen (summer by the sea) en daar maakte ik dit kaartje mee. Het stel en de achtergond zijn ingekleurd met de stempelinkt van SU met behulp van een waterbrush. Daardoor krijg je een beetje het aquareleffect. Daarna nog met de See Ya Later set links boven de tekst gestempeld. Daar zit zo'n schattig hartje in verwerkt. Alleen dat heb ik met de uiltjespons nog eens uitgestanst in de kleur rood en dat erop geplakt. Ben benieuwd hoe jullie het vinden.
2 opmerkingen: