Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 28 april 2014

Nieuwe uitdaging bij Scrapmydream vandaag online

Hallo allemaal,

Vandaag gaat bij Scrapmydream  weer een nieuwe uitdaging van start. Deze keer weer alleen de schets, de rest laten we aan jullie over, want bij de vorige uitdaging hadden we er een extraatje aan toegevoegd van verplichte kleuren, maar daar is helaas niet zo heel veel op binnen gekomen. Kennelijk was dat een drempel te hoog voor mensen. Daarom deze schets, met mijn voorbeeldkaart ter inspiratie. Ik hoop dat er nu beter op gereageerd gaat worden. Toch?
2 opmerkingen:

  1. Ik zag op pinterest je kaart voorbij komen. Wow, die is mooi. Hele mooie kleuren ook gebruikt. Mijn zusje wil deze stempelset ook graag, maar is vrij prijzig. Jammer, maar jij hebt er al heel wat mooie creaties mee gemaakt.

    Fijne dag.
    groetjes Janna

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi sweetie this is gorgeous, love your creation, huggles Pops x x x

    BeantwoordenVerwijderen