Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 15 april 2014

Hello

Hoi allemaal, vanmiddag nog een kaartje voor de Liftchallenge van deze keer. Het kaartje dat als voorbeeld dient ziet er zo uit:En dit is wat ik ervan gemaakt heb:


Zoals je ziet heb ik lekkere felle kleurtjes gebruikt. Ik heb hierbij gebruik gemaakt van washitape. Schoon, snel en heel vrolijk.

5 opmerkingen:

 1. Mooie felle kleurtjes en erg leuke frisse kaart, Ankie! Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook jij bent er all zo snel bij. Wat leuk! Heerlijk die felle kleurtjes ook. Dank je wel voor het meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk gedaan Ankie! Wat een fijne kleurtjes bij elkaar en het ziet er heel netjes uit. Bedankt voor het meedoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi, wat een vrolijke kleurtjes heb je gebruikt, superleuk!! Lieve groetjes, Erna

  BeantwoordenVerwijderen