Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 22 april 2014

Friendship

Opnieuw een 12 x 8 cm kaartje. De achtergrond heb ik gestempeld met de Petal Parade stempelset in de kleuren zwart, Pool Party en Crisp Cantaloupe. De grote oranje bloem had ik nog liggen van toen ik een pons besteld had, maar waarvan bleek dat de pons te groot was voor de bijpassende stempelset. Gelukkig kon ik de pons nog teruggeven en de juiste maat in ontvangst nemen, maar ik had natuurlijk een testpons gemaakt met de grote omdat ik het niet helemaal vertrouwde. En die heb ik niet weggegooid maar laten liggen tot het moment waarop ik hem wel zou gaan gebruiken. Vervolgens nog een bloem uit de serie Flower Shop in de kleur Pool Party gestempeld. Het rode lintje lag nog ergens op mijn bureau, zonde om weg te gooien maar eigenlijk te klein om een strik mee te maken. Maar, op deze manier ging het ook en geeft het juist weer een grappig accentje aan de kaart. Als laatste nog een pareltje in het midden van de bloem.


2 opmerkingen:

  1. wat een leuke kaart weer, en weer met restjes, ik heb al een klein bakje verzameld, ik ga maar eens wat minder snel iets weggooien.
    groetjes

    BeantwoordenVerwijderen