Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 4 april 2014

Een CASe-it kaartje bij SU-per challenge

Vanmiddag heb ik voor jullie een kaartje dat ik maakte voor de SU-per challenge. Daar is door Christa een voorbeeldkaartje gemaakt waar je naar hartelust mee kunt variëren. Je kunt of de lay-out gebruiken, of de kleuren of de stempels. Als je je maar laat inspireren door dit kaartje:


Ik heb gekozen voor haar layout, maar die heb ik dan wel een kwartslag gedraaid. Verder ben ik gaan voortborduren op de vlinders. Ik heb de kleine gebloemde vlinder uit de SU set Papillion Potpouri gekozen en die heb ik met markers op verschillende manieren ingekleurd en naast en boven elkaar gestempeld. Een scallopcirkel in een bijpassende kleur, een vlindertje uitgestanst uit een restje Very Vanilla cardstock en een vlindertje gestanst uit glitterpapier. Nog een paar blingbling steentje erop en dan is dit mijn kaartje geworden:


4 opmerkingen:

 1. Hi sweetie this is really gorgeous, love everything about it, hugs Pops x x x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om de vlinders de andere kant op te laten vliegen, gezellig dat je meedoet met de SU-per challenge. Groeten, Yvonne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gaaf kaartje Ankie. Heel leuk en speels met de kleurtjes.

  Groetjes,
  Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Ankie, wat een leuke idee met al die verschillende kleurtjes! Gezellig dat je meedeed met de uitdaging bij SU-per Challenges.
  Groetjes Mariska

  BeantwoordenVerwijderen