Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 21 maart 2014

My friend

Vandaag nog een tweede bijdrage die dit keer is voor de Liftchallenge Ik heb er mijn eigen draai aangegeven met de pons van Mosaic Madness ipv de hexagons.
Het papier is allemaal van SU en komt uit het paper stack blokje.


3 opmerkingen:

  1. Dit is een mooie lift! Lekker frisse kleuren, leuke vormen! Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge, Ankie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze vorm blijf ik toch erg mooi vinden. Een leuke variant, en je kaart heeft een frisse uitstraling gekregen door het kleurgebruik. Leuk en dan je wel voor je deelname!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een toffe vormpjes heb je gebruikt voor deze liftkaart, heel leuk! En die bloem erbij is ook leuk bedacht, zeg! Fijn dat je met ons meedoet!

    BeantwoordenVerwijderen