Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 31 augustus 2013

Om nog even in kerstsferen te blijven ...

vandaag nog een keer een kerstkaartje. Ik heb alleen de kleuren wit en donkerblauw gebruikt en ik moet zeggen dat ik het resultaat toch erg geslaagd vind.
Ik heb de gezellige sneeuwmannenfamilie gestempeld met Concord Crush (SU), vervolgens dat stukje geëmbossed met de swiss dots mal. Dit gemat op een stukje Concord Crush cardstock en voorzien van wat glinstering. Een wit stuk cardstock voorzien van een decoratie-sneeuwvlok en daar het afdrukje overheen geplakt. Met de Sassy Salutations stempel (SU) de tekst gestempeld. En Ankie zou Ankie niet zijn als ze niet een stippellijntje langs de toch wel erg witte kaart maakt. Dus met de SU marker ook in de kleur Concord Crush uit de hand een lijntje gemaakt. Dit kaartje kun je ook terugvinden op het blog van Scrapmydream.2 opmerkingen: