Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 31 mei 2013

Rood-op-rood-op-rood ....

Op speciaal verzoek van mijn oudste zoon: een kaartje in slechts één kleur. Hij mailde me vorige week of ik voor hem de uitdaging wilde aangaan om een kaartje in slechts een kleur te maken, bijvoorbeeld geheel zwart, maar het mocht ook wel een andere kleur zijn. Ik heb de uitdaging aangenomen en heb gekozen voor rood. Met een embossingfolder, een stempelset en inkt van SU ben ik uiteindelijk tot dit resultaat gekomen. En ik kan je verzekeren: het was een echte uitdaging voor mij om dit te doen, zoals jullie wel weten ben ik over het algemeen nogal van de vrolijke kleurencombinaties.
Dus Martijn, als je dit item ziet: ik hoop dat dit een beetje aan je verwachting van jouw uitdaging voldoet.


6 opmerkingen:

 1. Het leuke aan 1 kleur is dat het je dwingt te spelen met patronen en vormen, waar normaal gesproken de kleur voor beeld en diepte zorgt.
  Doordat je hier in lagen hebt gewerkt, reliëf en patronen hebt gebruikt, ontstaat er een beeld waar je langer naar kijkt. Licht en schaduw maken het plaatje. Je ziet steeds meer dingen die bij een eerste oogopslag niet zichtbaar lijken.
  Een geslaagd project!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vond het een geslaagde uitdaging en ik hoor je wel als je weer een nieuwe uitdaging voor me bedacht hebt :-)

   Verwijderen
 2. Dank je wel Ankie en Martijn,

  Want deze prachtige kaart viel net bij mij door de brievenbus ter gelegenheid van mijn verjaardag. Martijn trouwens ook mijn complimenten voor jullie uitdaging op je fotosite, de vorige keer blauw als thema nu splash. Het maakt dat je door het fotograferen maar ook door het kaarten maken met andere ogen naar dingen gaat kijken.

  Ontvang beiden een hartelijke groet van Rosina

  BeantwoordenVerwijderen