Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 27 mei 2013

Nieuwe uitdaging bij Scrapmydream

Hallo allemaal,

Het is vandaag 27 mei, de laatste maandag van de maand mei en dus gaat er bij Scrapmydream weer een nieuwe uitdaging van start. De schets is wederom van mijn hand en die laat ik je hier zien, evenals mijn interpretatie daarvan. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om ook mee te doen en als dat zo is, kijk dan hier.
Ik hoop velen van jullie daar terug te zien met een bijdrage :-). Er staat altijd een leuk prijsje klaar voor de winnaar.

Het eerste kaartje:


En omdat het zo'n eenvoudige schets is en ik ineens snel wat geboortekaartjes nodig had, heb ik voor deze keer zelfs twee voorbeelden gemaakt. Overigens kun je er veel meer kanten mee op dan alleen voor geboortekaartjes hoor :-)4 opmerkingen:

 1. Prachtig kaartje Ankie!!! Helemaal super zeg!!

  Veel liefs Sharon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke en vrolijke kaartjes, Ankie.
  Groetjes

  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen