Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 25 mei 2013

Less is more uitdaging

Hallo allemaal,

Het wordt haast een gewoonte hè om op zaterdag 2 kaartjes te plaatsen. Vandaag is de uitdaging bij Less is More: humor. Dus ik heb eens even gekeken wat ik had en wat daar voor in aanmerking zou kunnen komen. En toen vond ik dit wijze uiltje. Ik het voor het eerst van mijn hobbycarrière ingekleurd met aquarelpotloden. Pfff, alleen dat was al een uitdaging. Het is zeker erg leuk om te doen, maar ik moet er nog wel handigheid in krijgen hoor. Maar ik wilde deze keer geen hele felle kleuren gebruiken en dus kwam ik terecht bij mijn aquarelpotloden die ik .... lang geleden eens gekocht had bij het Kruidvat maar (ohoh schande..) nog nooit gebruikt had.
De tekst, het blauwe papier en het stansje dat ik gebruikt heb zijn van SU.8 opmerkingen:

 1. Ik blijf deze kleurtjes super leuk vinden. Het is een wijze beslissing om deze uil te kiezen. Zo blijft de humor fijn en subtiel.

  Groetjes

  Patricia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hij is erg leuk geworden en mooi ingekleurd.

  liefs San

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Cute image - looks like he's been celebrating a bit too much!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een mooie kaart Ankie.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sweet card!
  Thanks so much
  Chrissie
  Less is More

  BeantwoordenVerwijderen
 6. what a sweet card

  Thanks for joining us this week
  Jen
  "Less Is More"

  BeantwoordenVerwijderen