Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 21 mei 2013

Een "ongewoon" geboortekaartje

Hallo allemaal,

Vandaag heb ik weer - net als een paar weken geleden - een kaartje gemaakt op basis van de kleurencombinatie op de voorkant van de Libelle. Deze keer was die hoofdzakelijk wit met grijs en een klein leverkleurig accent. Ik heb getracht dit in dit babykaartje te verwerken. Het is dus een geboortekaartje geworden voor een meisje zoals je kunt zien aan de hele kleine roze pareltjes die ik als detail heb gebruikt.


3 opmerkingen:

 1. heel erg leuk, kan je zien dat met dezelfde stempel heel veel andere soorten kaarten kan maken, als je een andere kleur gebruikt.
  Ik vind het te gek

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk zeg! Het is een mooie kleurencombinatie zo en vooral de kleine roze accentjes maken het af!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een mooi kaartje Ankie.

  Liefs Riet.

  BeantwoordenVerwijderen