Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 24 april 2013

Only cardstock

Hoi allemaal,

Zag ik toch gisteren dat ik bij het  SU-per challenge blog in de top 3 was beland met mijn cupcake kaartje. Ik zat helemaal te glimmen op mijn stoel. Hoe leuk als jouw kaartje zo gewaardeerd wordt!

En dan nu mijn kaartje als bijdrage voor het Cards en Scrap challenge blog. De opdracht van deze week is een kaartje te maken waarbij alleen maar cardstock gebruikt. Dus geen designpapier. Je mag uiteraard wel een bloemetje, strikje of pareltje toevoegen zoals ik gedaan heb, maar dat is ook echt het enige. En het toeval wil dat ik afgelopen weekend even een paar 'snelle' kaarten nodig had en dus een aantal only cardstock kaarten had gemaakt. Dit is echt gewoon een keer mazzel hebben zal ik maar zeggen. Of moet ik zeggen telepathie :-).
Het model van het kaartje komt van een kaartje dat ik jaren geleden kreeg voor mijn verjaardag. Ik was toen helemaal weg van de eenvoud van het kaartje en ik heb dit daarna dus ook met enige regelmaat op mijn manier ook gemaakt. Ze zijn nl. echt zó klaar.
Ik heb een A5 stuk cardstock genomen en gevouwen tot kaart. Vervolgens een iets kleiner stuk cardstock gesneden en met een embossingmal bewerkt. Een lintje erom. Een tekst gestempeld en vervolgens met een pons uitgeponst, een scalloppons om een iets grotere cirkel te ponsen, en het het geheel op elkaar geplakt. Voor de afwerking wat kleine pareltjes en dat was alles. Eenvoudig, snel klaar en mooi resultaat.


12 opmerkingen:

 1. Geweldig mooi kaartje zo,
  groetjes Lia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dit is dan misschien wel een snel kaartje maar wel prachtig en stijlvol!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een hele leuke kaart met alleen cardstock.
  Leuk dat je mee doet met Cards & Scrap.
  Groetjes, ELs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een prachtige kaart! Heel chique en stijlvol!! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi en stijlvol kaartje! Erg leuk met die kleine pareltjes als accentjes! Gezellig dat je meedoet bij Cards&Scrap deze week:) Groetjes,Brenda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wouw wat een mooie kaart.
  Lieve groet Anneke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Prachtig........

  Bedankt voor je deelname aan de uitdaging van Card & Scrap.

  Groetjes Nelly

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Een mooie kaart, Ankie.
  Leuk dat je mee doet met deze uitdaging bij Cards & Scrap!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw prachtige kaart.Heel stijlvol ook.
  Leuk dat je mee doet bij Cards & Scrap.
  Groetjes Anneke.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Prachtige stijlvolle kaart!
  Gezellig dat je meedoet met Cards & Scraps Challenge.
  Groetjes Jolanda.

  BeantwoordenVerwijderen