Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 12 november 2012

En nog maar eens een kerstkaartje

Vandaag weer een van de kerstkaartjes waarvan ik mijn voorraad inmiddels aardig op peil heb gebracht. Gelukkig allemaal nog voor de operatie dus daar heb ik dan nu even geen omkijken naar en geen stress dat ik ze niet op tijd af zou hebben.


Het afdrukje kreeg ik van mijn stempelvriendin en collega in het dagelijks leven, Nicolette. Waarvoor alsnog mijn dank. Ik had het al een keer gezegd, maar hier zie je wat ik er uiteindelijk mee gedaan heb.

8 opmerkingen:

 1. Die is leuk Ankie,mooie kerstkleuren.groetjesMargo.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie kerstkaart en het stempeltje is schitterend.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love your fabulous card and what a cute image too.
  luv
  Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Ankie,

  Wat een leuke kerstkaart en heel mooi ingekleurd.

  Beterschap verder,

  Groetjes, Greet.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke kerstkaart heb je gemaakt. Lekker vrolijk.
  Groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een hele mooie vrolijke kerstkaartje en wat een leuke stempel! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een geweldig kerstkaartje Ankie, helemaal leuk gedaan zo. Super.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen