Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 21 november 2012

De eerste van een serie van 5 kaartjes zonder tekst

Hoi allemaal,

Het gaat goed mijn schouder. Ik ben inmiddels weer meer aan het freubelen, ben nu voor 2x 3 uurtjes aan het reïntegreren op mijn werk en de pijn begint nu - na 4 weken - duidelijk af te nemen. In het begin werd het ook wel steeds minder, maar ik merk nu echt per dag verschil.
Op mijn werk hadden ze weer kaartjes nodig maar dan zonder tekst. We hebben nl. regelmatig collega's die of ernstig ziek zijn of anderszins een hart onder de riem nodig hebben, en dus moesten er kaartjes komen zonder tekst en die voor verschillende gelegenheden gebruikt kunnen worden.
Ik maak beetje bij beetje (lees 1 per dag) een kaartje hiervoor en hieronder kun je de eerste bewonderen.


2 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige kaart Ankie.

    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat fijn om te lezen dat het beterder gaat met je schouder Ankie en dat je per dag verbetering voelt. Helemaal top. Wat heb je weer een mooie kaart gemaakt, ben benieuwd naar de andere vier.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen