Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 16 november 2012

Beterschapskaart

Hoi allemaal,

Vandaag laat ik jullie een beterschapskaartje zien. Dit kaartje is ook mijn bijdrage van vandaag voor Scrapmydream waar ik op vrijdag altijd een kaartje mag plaatsen.
Ik heb gebruik gemaakt van wat restantjes papier dat ik te leuk vond om weg te doen en het stempeltje is een wat oudere stempel uit de lijn van Karens Doodles. Blijf het een schattig stempeltje vinden. Degene die dit kaartje de afgelopen week van mij heeft ontvangen sprak me er gisteren op aan en was er helemaal weg van. Ik hoop dat jullie het ook leuk vinden? Laat gerust een reactie achter, dat wordt altijd erg gewaardeerd en met plezier gelezen.6 opmerkingen:

 1. Hoi Ankie,
  Je kaartje kwam ik tegen op het Blog van Scrapmydream en die vond ik zo leuk..dat ik dacht, ik ga eens op haar Blog kijken...en wat maak je mooie kaarten..super..
  Je hebt er weer een volger bij..

  Liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi lief kaartje Ankie.

  Liefs Riet.x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi kaartje heel lief stempeltje.groetjes Margo.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een hele mooie kaart met een schattige afbeelding! groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Cute card, nice colouring :)
  Thank you for visiting my blog :)

  BeantwoordenVerwijderen