Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 29 september 2012

Wees trots op jezelf

Laatst werd ik gevraagd om voor iemand kaartjes te maken die ze wilde versturen voor iemand die geslaagd was. Dat was geen heel jong iemand maar iemand die voor haar werk een belangrijke studie had afgerond. Ik heb daarvoor een aantal kaartjes laten zien waaronder deze. Ze heeft deze uiteindelijk niet gekozen, maar dat maakt niet uit want ik bewaar hem gewoon want hij komt vanzelf wel weer eens van pas.
Het idee vond ik op de blog van Pickled Paper Designs. Daar stond ook de schets bij van Amber Hight. Ik had die uitgeprint omdat ik het idee van de kaart wel heel erg gaaf vond. En daar lifte ik dus deze kaart van eigenlijk.
7 opmerkingen:

 1. Wat een mooi kaartje, Ankie! Heel mooie tekst en wat een prachtige papiertjes heb je voor deze kaart gebruikt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een schitterend kaartje Ankie.

  Liefs Riet.x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze is ook super leuk, erg mooie kleurtjes bij elkaar.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Ankie, wat een ontzettend leuk kaartje is dit. Lekker vrolijk en een onwijs leuke schets. Ik ga zo ook even verder kijken op het genoemde blog, want daar kan ik nog wel wat leuke ideetjes vandaan halen!
  groetjes, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit kaartje vind ik zo ontzettend mooi! Ik heb het opgeslagen om het ook eens te maken hihi. Groetjes Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is helemaal prima hoor Yolanda. Ik vind het zelf ook een erg mooi kaartje, dus hou ervan als mensen het ook mooi vinden en 'na willen doen'. Groetjes, Ankie

   Verwijderen