Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 24 augustus 2012

Gietertje gepimpt

Vandaag eens geen kaartje maar een gietertje. Laatst liep ik met Maaike samen bij de Action toen we dit gietertje tegen kwamen. Ik riep meteen heel spontaan: oh, wat schattig ik heb daar gelijk beelden bij. Beelden? vroeg Maaike. Ja zei  ik, om te pimpen. Afijn om een lang verhaal kort te maken kreeg ik van Maaike dat gietertje met de boodschap: succes, ik zie wel wat het word.
Vorige week ben ik daar eens voor gaan zitten, want tja, als je zo'n grote mond hebt, moet je het natuurlijk ook wel waar maken.
Dit is het geworden. Ik heb er zelf nog een plastic buxsusbolletje bij gekocht zodat Maaike dit in haar workshopruimte kan neer zetten en het gietertje er meteen een stuk gezelliger mee uit ziet.


Zeg nu zelf: een schatje toch?

2 opmerkingen:

 1. Natuurlijk is dit weer helemaal te gek ankie!! Echt super weer!!

  Groetjes Sharon

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het is écht een schatje en hij staat te pronken in m'n workshopruimte!
  Nogmaals bedankt Ankie!
  groetjes, Maaike

  BeantwoordenVerwijderen