Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 31 augustus 2012

DP2 challenge: layers

Hoi allemaal,

Gisteren is de nieuwe uitdaging van DP2 verschenen en daar heb ik gisteravond op mijn gemakkie een kaartje voor zitten maken. Uiteraard is de digi van Mo Manning. Het dp komt uit een blokje dat ik bij de hobbykraam bij mij op het plein heb gekocht en dat is van het merk Papermania en heet Happy Days. Erg leuk nostalgisch papier. Er zitten ook diverse blaadjes in met hele oude reclames bijvoorbeeld. Ik vind het in elk geval heel erg leuk en de kleurtjes zijn ook erg gaaf.


Ik heb natuurlijk het afdrukje weer ingekleurd met copics maar ik ben helaas in mijn opperste concentratie bij het kleuren vergeten de kleurnummers te noteren.

7 opmerkingen:

 1. Mooi en schattig kaartje Ankie.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. IK vind dit altijd zo'n gave stempel!! Je kaartje is weer super geworden!!

  Groetjes Sharon

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat is die stempel toch prachtig hé Ankie, ik heb hem een tijdje geleden ook gebruikt en mijn tante was hier laatst en heeft hem gekocht van me voor een stel dat 60 jaar getrouwd was, zo leuk. Jouw kaart is helemaal super geworden. Top.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 4. HOi Ankie,
  Het is een prachtig kaartje, het blijft een leuke stempel he

  groetjes andrea

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi combinatie deze stempel met het achtergrond papier. Leuke kaart Ankie!

  BeantwoordenVerwijderen