Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 30 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk, of maak ik ze op speciaal verzoek. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 8 augustus 2022

En weer een jarige in de familie

Vandaag is het de verjaardag van mijn man. Toen hij voor het eerst het plaatje van de Pretty Birds voorbij zag komen in de catalogus, wilde hij die meteen voor mij bestellen voor mijn verjaardag, maar helaas was bestellen toen nog niet mogelijk. Maar ik vind die vogels zelf ook heel gaaf, dus zodra de catalogus daadwerkelijk in ging, heb ik deze set als eerste gekocht. 
Ik maakte speciaal voor mijn man die vandaag zijn 63ste verjaardag mag vieren deze kaart. En nu maar hopen dat hij hem nog steeds gaaf vindt. 😊😎2 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd, leuk dat je man voor jouw deze vogel wilde bestellen, het is een mooi kaartje geworden

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel ja bijzonder hè? Hij volgt graag mijn creatieve uitspattingen.

      Verwijderen