Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 5 januari 2022

Iedere dag is een nieuw begin

En er is in dit nieuwe jaar ook weer een nieuw begin met de Liftchallenge gemaakt. Deze keer mogen we weer een kaart echt liften. Ik maakte gebruik van al wat ouder designpapier en de stansenset Rainbow Builder. Best een vrolijk geheel geworden toch?

 


2 opmerkingen:

  1. Leuk en vrolijk is je lift met de de parapluutjes en deze kleuren. Dank je we voor het meedoen met de Liftchallenge, Ankie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een vrolijk kaartje is het geworden met de regenboog en de gekleurde parapluutjes. Heel leuk gedaan! Dankjewel voor je bijdrage aan de liftchallenge.

    BeantwoordenVerwijderen