Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 10 januari 2022

Hoe gaat het?

Voor de Dutch Card Lovers Challenge die gisteren weer van start is gegaan in dit nieuwe jaar, wordt gevraagd om een winters kaartje met vogel(s) erop verwerkt.
Ik gebruikte het SU designpapier van de Pinguïns en gebruikte daar een achterkant van omdat die zo mooi winterse sneeuw voorstelt. Met een sneeuwvlok stans, stanste ik de sneeuwvlok uit maar gebruikte niet de vlok zelf, maar juist het "negatief" als doorkijkje op de kaart. Met de set Free as a bird stempelde ik de tak met vogeltjes en kleurde deze in met de Blends. Alle blaadjes en bloemetjes die aan de tak zaten heb ik eraf geknipt en een deel van de tak achter de vlok geplakt. Vervolgens met een stans uit de set Colorful Seasons stanste ik een kale / winterse tak van een boom en nam de grotere vogel ook uit de Free as a bird set. 
De tekst komt uit de set Hof van Eden, stempelde ik in donkerblauw, en knipte deze ook uit.
Ik lees graag of jij hem ook geslaagd vindt net als ik. 

4 opmerkingen:

 1. Leuk idee die uitgestanste sneeuwvlok met de vogeltjes erin. Lief en mooi kaartje, Ankie. Fijn dat je meedoet met DCL, dank je wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke kaart Ankie, met dit schattige vogeltjes! Bedankt voor het meedoen met DCL.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem zeker geslaagd Ankie! Heel leuk dat doorkijkje in de mooie roze sneeuw achtergrond. Dankjewel voor het meedoen met de Dutch card lovers.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kaartje Ankie, leuk gedaan met de sneeuwvlok. Leuk dat je met ons meedoet bij DCL 🌺☕

  BeantwoordenVerwijderen