Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 7 januari 2022

Er zijn er twee jarig - hoera, hoera

 Om te beginnen is onze kleinzoon Tijmen jarig, en hij is vandaag 11 geworden. Voor hem maakte ik deze vrolijke draaikaart. Ik gebruikte hiervoor de set Awesome Otters van SU, de stansjes uit de set van de Counting Sheep (ballonnetjes) en de cadeautjes uit de set Bonanza Buddies.
En de twee die jarig is, is onze kleindochter Joanna en zij is vandaag 8 jaar geworden. En Joanna is een liefhebster van zeemeerminnen dus die heb ik op dit draaikaartje voor haar verwerkt.
En nu maar hopen dat beide kaartjes bij de jarigen in de smaak vallen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten