Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

vrijdag 5 november 2021

Speciaal voor jou gemaakt

Was ik het toch bijna vergeten door alle drukte ... mijn kaartje voor de Liftchallenge. Gelukkig kijk ik dagelijks op mijn eigen blog en zag ineens vanuit mijn ooghoek dat de challenge nog open stond voor mij. Dus na mijn werk vanochtend maar even voor gaan zitten en dit kaartje gemaakt. Op hun site staat een kaartje als voorbeeld, met het verzoek de lay-out die hiervoor gebruikt is voor je liftkaartje te gebruiken. Dus dat heb ik gedaan bij deze kaart.3 opmerkingen:

 1. Je had gelukkig nog veel tijd gehad nu wel de challenges een maand laten duren (: Maar eenmaal is maar af! Mooi kaartje met erg leuk papier dat goed past bij de schattige bloemetjes. Dank je wel voor het meedoen, Ankie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is schattig geworden met deze lieve bloemetjes Ankie! Dankjewel voor het meedoen met de lift challenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Rijkelijk op tijd was je nog. No stress ;-))
  Leuk en lief kaartje is het geworden Ankie. Dank je wel voor het meedoen met de Liftchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen