Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 15 november 2021

Partial Die cutting

???? ja je afbeelding op je kaart maar deels uitstansen, dat is het thema van de Dutch Card Lovers Challenge deze keer. Nu vond ik het best wel een lastige, niet omdat het echt moeilijk is, maar ik heb eigenlijk nooit eerder gedaan. Dus ik moest even puzzelen. Ik maakte tenslotte twee kaarten, omdat ik bang ben dat het van de eerste kaart die ik maakte eigenlijk te weinig was gestanst.

Ik maakte dus eerst die met de bootjes en daarna nog maar één met de schaapjes. Van mij mogen ze dus allebei mee doen.


4 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaarten heb je gemaakt.
  Beiden zo verschillend, maar beiden super !!
  Fijne dag,
  Hetty

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allebei zeer geslaagd Ankie! Het is inderdaad even puzzelen maar het resultaat is wel heel leuk. Ik vond je bootjes al super mooi maar je tweede versie is ook een leukerd. Dankjewel voor het meedoen met de DCL challenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn beide goed gelukt Ankie! Met de schaapjes is ook heel leuk. Leuk dat je met ons meedoet bij DCL! 🌺☕

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf dat je 2 kaarten gemaakt hebt. De boot is mijn favoriet. Super leuk gedaan. Bedankt voor je deelname bij de DCL.

  BeantwoordenVerwijderen