Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 1 november 2021

Hoera een meisje

Voor de challenge van de Dutch Card Lovers Challenge  waarbij je een zgn. Polaroid fotoframe op je kaart moet verwerken maakte ik dit schudkaartje. Met de Counting Sheep set, en een frame in de kleur Magenta Madness. 7 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaart heb je ervan gemaakt Ankie. Mooi met dat roze en zo leuk dat je er een schudkaart van gemaakt hebt. Dat schaap is lekker parmantig.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk! Ook de kleurtjes en het schaapje en de tekst in het schudgedeelte. Dank je wel voor het meedoen met DCL, Ankie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Helemaal leuk, deze vrolijke shaker! Echt een feestelijk geboortekaartje en de baby heeft nu meteen een rammelaar!! Dankjewel voor je bijdrage aan de DCL challenge.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een heel leuk kaartje met dit feestende schaapje en polaroid! Leuk dat je met ons meedoet bij DCL!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een prachtige kaart heb je gemaakt voor de polaroid-challenge van DCL. Bedankt voor het meedoen!
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen