Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

woensdag 9 juni 2021

Hallo

Op Pinterest kom je vaak zulke leuke ideeën tegen voor een lay-out van een kaart ... Zo ook deze lay-out. Ik gebruikte echt heel ander designpapier, stempel en tekst, maar het is in alle eenvoud een geweldige kaart geworden vind ik zelf.1 opmerking:

  1. Ik vind je kaart super, een perfecte manier om kleine stukjes dessinpapier te verwerken. Heel mooi ook de grote zwarte letters erbij.

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen