Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 7 juni 2021

Dit vrolijke kaartje is voor jou

Voor de Dutch Card Lovers Challenge (de laatste voor de zomer) moet je een zgn. mini-slimline kaart maken. Dat is een langwerpige kaart van 16 x 8,5 cm. En mensen wat is dát leuk om te doen. Ik heb heel veel restanten cardstock die te groot zijn om weg te gooien en te klein om een "volwassen" kaart mee te maken. Dus ik heb eerst dit kaartje gemaakt voor de challenge, en ik ben nog bezig met veel meer van dit formaat kaartjes. Echt zo gaaf!

Aangezien ik nog een kaart nodig had voor een zieke omdat ik door mijn voorraad heen was, heb ik het nuttige en het aangename met elkaar verenigd in dit kaartje. De andere kaartjes zullen jullie binnenkort wel zien verschijnen.5 opmerkingen:

 1. Hoe leuk met de gezellige kangaroe! Die zal zeker opvrolijken. Dankjewel voor het meedoen met DCL, Ankie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super gedaan. Die kangeroe blijft leuk he? Hier zal de zieke heel blij mee zijn. :) Leuk dat je weer meedoet met de DCL.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuke kaart! Ik vind het ook een erg leuk maatje voor een kaart!
  Groetjes Trudy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je meedoet met de DCL challenge Ankie. Leuk formaatje om mee te werken hè? Ik denk dat de zieke meteen vrolijk wordt als hij of zij je kaartje ontvangt. Superleuk met deze vrolijke kangoeroe!

  BeantwoordenVerwijderen