Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 3 april 2021

Roze, grijs en goud

Het thema van de Less Is More Challengeblog van deze keer. Ik heb gekozen voor een Pink Pirouette roze basiskaart. Een stukje grijs dsp en met de stempel uit de Natuurlijk voor Altijd bundel stempelde ik de takjes twee maal. Eenmaal met Basic Grey en eenmaal met Smokey Slate. De vlinders uit de Vlinderdans stempelde ik met Basic Grey op een stukje Magenta Madness roze en ponste ik uit met de bijbehorende pons. Nog een takje gestanst uit goudpapier voor tussen de twee grijze takjes in. Nog een paar pareltjes op het geheel te krijgen zoals ik in mijn hoofd had.6 opmerkingen:

 1. ooh kusje terug ;-) leuke kaart en mooie compositie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Such a delightful make, loving your little butterfly

  Kathyk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. This is a gorgeous composition. I love that patterned paper circle and the way you layered the flowers and butterfly on it. Thanks so much for playing with us at Time Out.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooops, I meant to say Thanks for playing with us at Less Is More. Your card goes beautifully with the current challenge at Time Out too!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. What a lovely card - you've used the colours so well in your botanical composition. Thanks for playing along with us at Less is More.

  Neil

  BeantwoordenVerwijderen