Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

donderdag 1 april 2021

Foutje - bedankt

Voor de Liftchallenge van afgelopen week maakte ik al een kaartje, maar in de reactie zag ik dat ik het niet helemaal volgens de regels had gedaan. Ik had nl een deel van kaart ook ingekleurd buiten de dots om, en dat mocht dus niet. Daarom heb ik even een nieuwe gemaakt, nu wel met alleen maar dots.7 opmerkingen:

 1. Fijn dat je de moeite neemt nog een tweede kaart te maken, Ankie. Deze beantwoordt wel aan de challenge voorwaarden en is mooi! Dankjewel voor je deelname weer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan Marjan. Als het even kan probeer ik mijn fouten echt te herstellen. En ik zal in het vervolg beter lezen ;-)

   Verwijderen
 2. Schitterend gedaan volgens opdracht, echt lente
  de afgekeurde vond ik trouwens wel een heel leuk idee

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Marfien. Fijn dat die afgekeurde je toch kon inspireren.

   Verwijderen
 3. Wat ontzettend tof dat je de moeite hebt genomen om nog een kaart te maken. Dank je wel. Het is erg lastig om te zeggen als je ziet dat iemand zo de moeite heeft genomen om een mooie kaart te maken.
  Je vorige was al onwijs mooi, maar nu je alleen het dotten hebt gebruikt zie denk ik ook wel het verschil van hoe we het bedoelde. Heel erg mooi gedaan en nogmaals dank je wel voor je moeite Ankie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan hoor. Het was gewoon een beetje dom van mij dat ik uit gewoonte was gaan kleuren. Maar dit is idd ook leuk.

   Verwijderen
 4. Superleuk dat je een tweede poging gedaan hebt Ankie. Ik vind deze ook echt prachtig. Een hele andere sfeer als je eerste kaartje maar zeker zo mooi. Bedankt voor het wederom meedoen met de lift-challenge.

  BeantwoordenVerwijderen