Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zondag 4 april 2021

De Heer is waarlijk opgestaan

Elk jaar met Pasen maak ik voor een aantal mensen een mooie paaskaart. Met de weinige stempelsets die ik heb voor pasen, lukt het me gelukkig toch weer om elk jaar, met deze set, een mooie kaart te maken. Deze keer heb ik hem gecombineerd met een stempel uit de set Treasures of Life.
De mensen aan wie ik ze gestuurd heb, hebben ze inmiddels ontvangen en de reacties zijn echt heel mooi. Wordt gewaardeerd en ze vinden de kaart ook nog eens heel mooi. 
De christelijke tekst is overigens van het Stempelatelier (Inkerbell stamps) in Dordrecht.

Iedereen hele goede paasdagen gewenst.1 opmerking: