Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 20 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

maandag 4 februari 2019

Kaart met een quote

Bij de Dutch Card Lovers is gisteren een nieuwe challenge online gezet. Deze keer willen ze graag een quote verwerkt zien op je kaart.
Ik heb een kaart gemaakt met deze quote (met dank aan mijn zoon voor het idee) zonder ook maar iets te stempelen. Het is allemaal middels handlettering tot stand gekomen.


4 opmerkingen:

 1. Wat knap om je kaart zo helemaal met handlettering te maken Ankie. Het ziet er heel mooi en fleurig uit. Gave quote!
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er fris en vrolijk uit! Leuk dat je weer meedoet!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf! Die quote is leuk! Bedankt voor het meedoen met de Dutch Card Lovers.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke Quote-kaart!
  Bedankt voor je deelname aan DCL.
  Groetjes Ellen

  BeantwoordenVerwijderen