Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 30 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk, of maak ik ze op speciaal verzoek. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

zaterdag 12 mei 2018

Kleuren challenge

Het thema van de Less is More Challenge van deze week is een kleuren challenge. Er zijn drie kleuren die je op je kaart moet verwerken: geel, blauw en grijs.

Ik maakte daarvoor dit kaartje.


5 opmerkingen:

 1. Prachtige kaart Ankie.......mag ik hem onthouden?
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tuurlijk mag dat Diny. Fijn dat ik je op deze manier kan inspireren

   Verwijderen
 2. Super make for the LIM challenge this week

  Kathyk

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi die achtergrond en hoe de vormen je oog naar de tekst trekken! Fijn weekend verder!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love the layered CAS look... All that white space makes this design CAS although you have so many details. I love the artsy look. Well done! Thanks for joining us at Less Is More and I hope to see you playing along in our new OLC Thinking of You Challenge!

  BeantwoordenVerwijderen