Over mij

Mijn foto
Ik ben Ankie, getrouwd en heb 6 kinderen. Drie van mezelf (jongen, meisje, jongen) en drie aangetrouwd (meisje, jongen, meisje). Wij zijn de trotse opa en oma van Mattias (6/12/10) en Tijmen (07/01/11)en Joël (09/12/11). Op 25/12/13 kregen wij er Elize, onze eerste kleindochter bij. En op 7/1/2014 onze tweede kleindochter Joanna. Op 5/8/2016 kregen we onze derde kleindochter: Lydia. Ik maak al zo'n jaar of 30 zelf mijn kaarten. Ik maak mijn kaarten vooral door te stempelen, hoewel ik hierbij ook wel in 3D werk. In principe maak ik ze voor eigen gebruik, maar zo af en toe stel ik ze ook beschikbaar voor sponsoracties bij ons in de kerk, of maak ik ze op speciaal verzoek. Naast mijn hectische baan bij een dynamische organisatie, is het een welkome ontspanning om met de kaartjes bezig te zijn en het geeft mij weer nieuwe energie. Heb je nog vragen over de kaarten mail me dan op post - apestaartje - ankievandepolder.nl

dinsdag 22 augustus 2017

Lift Challenge

Yess!! De Lift Challenge is weer begonnen. Vakantie voor velen voorbij en vandaag dus ook weer een Liftchallenge.
Een leuke challenge waarbij je vellum op je kaart moet verwerken. Ik heb de lay-out van de te liften kaart aangehouden en verder mijn eigen invulling eraan gegeven.
Heerlijk ontspannend even een kaartje maken na mijn werk en voordat ik aan het eten moet beginnen.


5 opmerkingen:

 1. Schitterend kaartje, mooi de bloemen met vellum. Ik heb embossingpoeder en een heattool op m'n verlanglijstje gezet voor de creadoe.
  Twee prachtige mannenkaarten, zeker de blauwe is mooi, mooi model.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo zeg, jij bent snel! Mooie bloemkaart, ik herken de stempel. Mooie kleurtjes ook, Ankie. Dank je wel voor je leuke woorden en ook weer voor het meedoen met ons.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig kaartje, hele mooie uitwerking met het vellum

  BeantwoordenVerwijderen
 4. He Ankie, nu even Wifi op mijn vakantie adres, dus snel even reageren op je prachtige kaart. Blijft mooi deze stempel van SU. Erg mooi gekleurd. Erg mooi deze lift. Dank je wel Ankie!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je hebt een supermooie lift gemaakt Ankie. Prachtig zo fijntjes.
  Lieve groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen